HTML

Blogger-e vagy?

Blogger-e. vagy?

Friss topikok

2008.12.22. 14:10 Médiafika

A gyengébbik NEM.

éjjó.

Kijózanodva és kicsit kiábrándulva írodik ez a poszt, a mai tini lányokról általánosságban.

A probléma ismét a médiához köthető, részben.

Mai átlagos 16 éves lány mit lát jó és rossz példának?

Jó példa: Paris Hilton: Igazi menő csaj, bírja a vodkát, pasik százaival partizik, gazdag, semmi dolga a lábai előtt hever a világ (idióta) része.

Rossz példa: Az elhízott muter, aki még mindíg a 80-as évek divatját követve próbál társkeresőn új krapekot fogni, aki fizeti a rezsi felét, és mindíg rákérdez, mi volt a suliba.

Egyik sem normális dolog, de ő majd boldog lesz, és csinos.

Mi a teendő?

Sminkkészlet elő, csöcs kivillant, slim cigi, cherry garrone, kéretem magam a "pasik előtt", déután westend, aztán a barinőkkel kitárgyaljuk a fijúügyeket, tanulás minek, úgyis modell leszek, aztán celeb. Bio kenyér, bio csoki, diétás icetea, el ne hízzak, a soványság menő mostanában.

Az a kurva nagy probléma, hogy ezek követnek egy mesterségesen előállított képet, tartozni akarnak valahová, tucatemberek akarnak lenni tudatosan, mert nincs egyéniségük.

14 évesen szűznek lenni ciki, 17 évesen a mélytorok technika nélkül 0 vagy, és ha nem gazdag a családod, nem jösz át partyzni.

Ha nincs pasid, ásd el magad, ha van, de nem versace cuccokba jár, akkor is.

Gyerek később se kell majd, mert elhízunk tőle, és viszi a pénzt, mint a veszedelem.

Karácsonyra szolibérlet, más nem ajándék, estleg egy cuki heló kitty-s táska.

Ha 18 leszek, irány a sebészet, mellplasztika kell ugyanis, mert a kicsi csöcsökkel nem jövök be a 25 éves csávóknak, aztán ajakfeltöltés, hogy csókos legyen a szám, első ráncnál botox kezelés, nem lehetek öreg, majd én megmutatom a világnak, kikerülöm az öregséget.

DE NEM FOGOD GECI, HÁHÁHÁHÁHHÁ.

És ez az élet bosszúja, a semmitől nem leszel gazdag, ha nem patkolsz el idő előtt, úgyis megöregszel, és csoffadt öregasszonyként fogsz várni az SZTK-ba, hogy "doktor új, a bal mutatóújjam kicsit görbe"

De persze előtte még egy menő üzletemberrel összeházasodsz, aztán 3 hónap múlva kidob, és majd egy 15 perccel fiatalabbra cserél, arra szórja a pénzt.

Lányok, legyetek egyediek, nem kell ennyi mű nő, nem kell megjátszani, hogy neked nem jó akármilyen ruha bazmeg, mert nem fagyna le a picsád a kínai farmerbe se.

Ez a mai felhozatal, belőlük lesz felnőtt nő. Tisztelet a kivételnek, akik bár nem sokan vannak, mégis kevesen.

Srácok, tessék odafigyelni, kivel bújunk ágyba...

 

2 komment

Címkék: celeb ma divat nők világ bio hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr89836632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaltee · http://www.nevemzolika.blogspot.com 2008.12.22. 22:13:58

ez viszont teljesen képben van, sajnos a mai csajok közül egyre több ilyen! így van, vigyázzatok fiúk ;)

Csontpete · http://csontpete.puruttya.hu 2009.02.05. 16:22:20

"A probléma ismét a médiához köthető, részben."
Sőt, szinte teljesen! Nagyon igazakat írtál. Csak egy a baj: a sok hülye picsának ezt hiába magyaráznád, csak megrántanák a vállukat. Szomorú a helyzet,.
Ide vág a South Park Ostobenkó Kurvás része, az egy elég nagy fika az ilyen kis tucatcsitriknek.
süti beállítások módosítása