HTML

Blogger-e vagy?

Blogger-e. vagy?

Friss topikok

2009.02.08. 15:51 Médiafika

Tragédia

Marian Cozmát meggyilkolták egy veszprémi szórakozóhelyen

Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapata és a román válogatott játékosát. Cozmát az ismeretlen elkövetők szíven szúrták, a játékos a kórházban halt bele sérüléseibe. A veszprémi együttes két másik légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zsarko Sesum is súlyos sérüléseket szenvedett, az ő állapotuk már stabilizálódott.
 
 
 
ÁÁ, nincs csigánybűnözés.
 
Szemet Szemért, dögöljetek meg!

3 komment

Címkék: halál


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr64930247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hallgatagember 2009.02.08. 18:07:40

Nen értem, miért csak a légiósok az áldozatok?

Csontpete · http://csontpete.puruttya.hu 2009.02.08. 21:43:55

Azért jó lenne a rózsadombi villából leköltözni mondjuk Ózdra, azoknak, akik szerint nincs cigánybűnözés. Felháborító, hogy ilyenek megtörténhetnek, mert a törvényx a cigányoknak több jogot biztosít, mint akárki másnak, ezt is simán meg fogják úszni, ha nem, akkor csak azért nem, mert most ismert személyt öltek meg. Melyik másik ország tűrné el ezt?
süti beállítások módosítása