HTML

Blogger-e vagy?

Blogger-e. vagy?

Friss topikok

2009.03.16. 12:46 Médiafika

Igenis lehet mászkálni éjszaka Budapesten!

Szevasztok srácok, remélem jól telt a hétvégétek. Nekem jól telt. Party volt, mint mindig, és éjfél előtt 5 perccel arra gondoltunk, lemegyünk mászkálni. A nyolcadik kerületi Bérkocsis utcából (!) indultunk, ez a pestieknek gondolom mond valamit, aki nem pesti, annak annyit, hogy nem a legbiztonságosabb környék, pláne nem péntek éjszaka. Nem vagyunk izomemberek, azok a formák, akik mászkáltak, nagy eséllyel elintézték volna a valagunkat. Szóval éjfél körül 3-an nekivágtunk a pesti éjszakának, vettünk bort, cigit, energiaitalt, satöbbi, és elkezdtünk mászkálni, Gutenbert tér, aztán Erzsébet tér, játszótér powa, nem volt semmi para. 2 társaság állított meg minket a 4 órás kint tartózkodásunk alatt, mindkét banda cigány volt, de csak cigit kértek, mert kicsik voltak, és nekik nem adják ki az ilyen termékeket a boltban:)) Adtunk nekik, elmentek. Sok társaság partizott, nem volt gond, késelés, verekedés, stb.

És hogy miért mondom ezt?

Hát azért, mert barátok, más társaságok, és bizonyos fórumokon az userek arról beszélgetek mostanában, hogy milyen veszélyes pesten éjszakázni, mert majd biztos belédköt 15 cigány, és leszúrnak, de legalábbis kirabolnak, és megvernek.

Jelentem: nem.

Egyszóval: Nem kell otthon gubbasztani, nyugodtan ki lehet menni a pesti éjszakába.:)

Szólj hozzá!

Címkék: éjszaka pest tapasztalat


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr141005301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása